Wat

Drukwerk
Catalogi
Verpakkingen
Beursmateriaal

Waar

Tilburg

Artiteq.

Een klant van het eerste uur! Artiteq bedenkt, ontwikkelt en produceert slimme ophangconcepten voor professioneel gebruik en bij mensen thuis. CWORX zorgt ervoor dat Artiteq zich perfect kan presenteren, net zoals hun eigen ophangsystemen dat doen.


 

Artiteq mag gezien worden. Artiteq is een prachtig bedrijf. Ze doen alles in eigen beheer van design tot productie, al sinds 1995 op hun vaste stek in Tilburg. Tien jaar na oprichting was het tijd voor een grootscheepse professionaliseringsslag. Er lagen grote kansen qua marketingcommunicatie. Denk aan het ontwerpen van nieuwe catalogi, verpakkingen en goed beursmateriaal.
 

Soms heb je gewoon de klik met elkaar.
In het geval van Artiteq en CWORX was die er meteen, al bij het eerste gesprek. Inmiddels hebben we veel werk voor hen verricht. De eerste jaren fungeerden we als een soort externe marketingmanager. We bedachten, ontwierpen en hielpen Artiteq hun producten sterk in de markt te zetten met goed communicatiemateriaal. 

CWORX helpt Artiteq verder te groeien door hun online positie te vergroten. Met de ontwikkeling van een slim online verkooptraject vinden zij nieuwe doelgroepen en bedienen ze bestaande klanten op een betere en snellere manier.