Wat

Rebranding
Website
Catalogi
Beeldontwerp en-bewerking

Waar

Rijen

Biemans.

Biemans Trophy Products beschikt over een enorm assortiment sportprijzen en onderdelen die zij direct uit voorraad en tegen een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding leveren. Van gouden plakken tot blinkende bekers, dankzij Biemans zijn er winnaars!


website.

Korte lijntjes, creatief, full-service. Het sprak Biemans wel aan. In lijn met de nieuwe huisstijl verzorgde CWORX het design van de nieuwe website. Met krachtige beelden waar de energie van afspat kan Biemans zich nu opvallend onderscheiden.
 

Biemans weet wat het is om te pronken.
In hun zoektocht naar een creatief bureau vond Biemans Trophy Products een match in CWORX. De vuurdoop was de opmaak van een catalogus. Daarna gaf Biemans ons de opdracht voor het ontwikkelen en uitvoeren van een compleet rebranding traject waarin ook hun onderliggende merken werden meegenomen. Bij deze restyling was het erg belangrijk dat alles heel consistent en tot in de kleinste details werd uitgevoerd. CWORX creëerde een ijzersterke basis voor de uitingen en het gevoel dat Biemans met hun producten wil neerzetten.
 


catalogi.

Alle catalogi voor Biemans, maar ook voor de onderliggende merken (TAC en Geditrof), worden bedacht en gemaakt door CWORX. De merken hebben hun eigen doelgroepen, daar sluiten we de uitstraling en vormgeving op aan. We kiezen voor krachtig en overtuigend artwork en gaan voor het winnaarsgevoel!