Wat

Verpakkingen
Drukwerk
Website

Waar

Tilburg

CFE Koffie.

Ton van Belkom is een volwaardig leverancier op het gebied van koffie, thee en alle bijkomende producten. De producten zijn terug te vinden in de horeca, midden-en klein bedrijf en bij de particulier. Wij hebben de naam en vormgeving mogen bedenken voor het nieuwe koffiemerk: CFE koffie.CFE koffie. Oftewel Coffee For Everyone!

Het Tilburgse bedrijf Ton van Belkom kwam naar ons toe met de vraag een eigentijdse naam te bedenken en een ontwerp te maken voor een koffieverpakking. De naam bedenken bleek geen sinecure omdat je met veel zaken rekening dient te houden. Betekenis, klank, associatie. Maar we zijn er uitgekomen! CFE! Coffee for everyone.packaging.

Een eigentijds kwaliteitsmerk voor iedereen. Dat wil zeggen: op zakelijk gebied, thuis en in de horeca. Dat verdient de beste uitstraling. In eerste instantie ging het om een verpakking voor de koffiebonen. Uiteindelijk hebben we voor het merk de vormgeving gerealiseerd voor een scala aan producten zoals instant koffie, melk & suiker, cacao en toppings. 

 

website.

De website van CFE koffie straalt alles uit waar het merk CFE voor staat. No nonsense met een vleugje chic. Zowel inspirerend als informatief.