Wat.

Corporate identity
Website
Beeldbewerkingen
Verpakkingen

Waar.

Tilburg

Delicia.

Onder het motto Make Life Delicious maakt Delicia het leven lekkerder. Hoe? Met fantastische chocoladeproducten in allerlei varianten. Hagelslag, vlokken, gecoate flakes in ontbijtgranen en op toetjes. Mmm… Delicia is gewoon een heerlijke klant om voor te werken.

 

om je vingers bij af te likken.

Het is natuurlijk niet meer dan logisch dat een chocoladebedrijf over smaakmakende middelen beschikt. Dus foto’s, verpakkingen, een website en een algehele huisstijl waarbij het water je in de mond loopt. Dat was precies wat Delicia wilde. We gingen aan de slag en lieten onze creativiteit de vrije loop. Met succes!

 

website.

Delicia wilde meer van ‘nu’ worden. CWORX vertaalde die wens naar een responsive website compleet met stralend beeldmateriaal en een nieuwe tone of voice. Belangrijk was dat Delicia’s enthousiasme door de site heen voelbaar werd. Positieve reacties bevestigen dat en daar zijn we blij mee. Ook online kunnen zij nu laten zien hoeveel er mogelijk is met chocolade.

 

packaging.

We gaven ook het verpakkingsmateriaal van Delicia een flinke upgrade. Want als je het doet, moet je het goed doen. Zijn wij het roerend mee eens.