Wat

Identity
Website
Drukwerk
Beeldbewerkingen

Waar

Tilburg

GVT.

Met een wijdverbreid distributienetwerk, eigen terminals en een team van meer dan 700 professionals heeft GVT een krachtige positie in de wereld van transport en logistiek. Wat zijn we trots dat we zo intensief met deze grote transporteur (met Brabantse roots!) samenwerken.

bedrijfsfilm.

We vingen de essentie van GVT in een prachtige bedrijfsfilm die precies laat zien waar zij zo goed in zijn. Vanaf grote hoogte krijg je een beter beeld van het enorme distributienetwerk en de verschillende processen die zich binnen dit bedrijf afspelen.
 

 

websites.

Zonder website ben je nergens. Dat geldt natuurlijk ook voor GVT. Voor de corporate site ontwikkelden wij een zakelijk ontwerp met intuïtieve iconen, zodat de verschillende doelgroepen gemakkelijk hun weg kunnen vinden. CWORX maakte ook de sites van de onderliggende diensten van GVT, zoals GVT Intermodal en GVT Global Solutions.

 


De transportwereld zit vol uitdagingen.
GVT bevindt zich er middenin en maakte in de tijd dat wij met hen samenwerkten een sterke groei door.
Door innovatie serieus te nemen en door simpelweg te dóén maken ze grote stappen. Snel schakelen is het codewoord en dat CWORX snel kan schakelen hebben we GVT inmiddels wel bewezen.
 


drukwerk.

Door de jaren heen maakten we mooie dingen met GVT. Het belangrijkste bij alles wat we creëren, is dat het DNA wat de mensen van GVT elke dag uitademen wordt vertaald naar de markt en naar prospects. Het strak vormgegeven drukwerk met duidelijke infographics en een persoonlijke touch is daar een goed voorbeeld van.