Wat

Website
Drukwerk
Beeldbewerkingen
Verpakkingen
Beursmateriaal

Waar

Barendrecht

Jaguar.

Jaguar: the fresh company levert fruit en groente van de beste kwaliteit op elk moment van het jaar. No reasons for seasons! De mensen van Jaguar weten maar al te goed dat je moet zaaien voordat je kunt oogsten. En daar helpen wij ze een handje bij.

 

Hoe je idealen voor je kunnen werken.

Wat zo bijzonder is aan Jaguar, is dat het een ontzettend ambitieus en vooruitstrevend bedrijf is met idealen. Maar écht, ze weten wat ze willen - de supply chain manager voor groente en fruit wereldwijd zijn - maar staan ook stil bij belangrijke zaken als klimaatverandering en schaalvergroting. Het is inspirerend om met hen samen te werken.

magazines.

CWORX zette een creatief concept neer voor Jaguar’s eigen magazine. Een sterk staaltje storytelling, maar bovenal een visueel pareltje.
De beelden spatten werkelijk van de pagina’s af. Jaguar brengt hiermee de wereld van fruit en groente tot leven bij haar (potentiële) klanten.

 


website.

Jaguar zocht een partner die met net zoveel energie als zijzelf hen kon helpen bij het vertalen van hun belangrijkste waarden. CWORX won de pitch en sindsdien brengen we meer schwung in hun marketingcommunicatie. Het mooie van Jaguar is de vrijheid die ze ons geven en het vertrouwen dat wij hen keer op keer verbluffen met beelden en ideeën. Dat deden we ook voor hun website. Zij blij, wij blij!