Wat

Verpakkingen
Fotografie
Drukwerk

Waar

Helmond

Joico.

Het Amerikaanse label Joico levert hoogwaardige producten aan kapsalons over de hele wereld. Ze staan ook wel bekend als ‘The Healthy Hair Company’ omdat ze voor hun producten alleen kiezen voor natuurlijke grondstoffen.merk met een filosofie.

Inspireren is een wisselwerking. Voor ons als bureau is het heel interessant om met organisaties als Joico samen te werken. Ze houden hun waardes hoog: zo testen ze niet op dieren en gebruik ze uitsluitend natuurlijke grondstoffen voor hun producten. Het is tof om op basis van belangrijke kernwaarden een campagne neer te zetten.

 X • mas campagne.

Joico greep de kerst aan om te knallen. Het team vroeg ons voor de ontwikkeling van een high-end campagne. Samen maakten we de keuze voor pakkend point of sale materiaal in de vorm van nieuwe verpakkingen en exclusieve giftsets. Deze kerstcampagne werd zowel door Joice als door de kapsalons en klanten met veel enthousiasme ontvangen. Wij zijn ook erg blij met het resultaat en hebben veel zin in de nieuwe projecten die we met Joico gaan doen.