Wat

Drukwerk
Catalogi

Waar

Uithoorn

JVCKENWOOD.

Nadat JVC en Kenwood fuseerden zijn zij onder de naam JVCKENWOOD bekend als marktleider, ontwikkelaar en fabrikant van consumentenelektronica en communicatieapparatuur. Zowel JVC Nederland als Kenwood mogen wij als klanten rekenen. Kenwood zelfs al vijfentwintig jaar! Sinds 2016 zijn we ook actief voor JVC.De vertrouwensband tussen CWORX en JVC is groot. Dat komt doordat wij al vijfentwintig jaar werken voor Kenwood, de firma waarmee JVC is samengegaan. Wij zorgen dat JVC hun Aziatische elektronica en beveiligingsoplossingen overtuigend in de Europese automotive markt kan zetten.
 

catalogus.

Met zulke flitsende producten is een catalogus maken appeltje-eitje! Is niet helemaal waar want JVC heeft natuurlijk een reputatie hoog te houden. De look en feel van de catalogus moet dus precies kloppen en aansluiten op de kaders van het merk.

 


 

flyers.

Veel drukwerk van JVC komt uit onze vingers. We maken bijvoorbeeld regelmatig flyers voor ze. Omdat JVC ook op beurzen staat, is dit een ideaal middel om een (nieuw) product onder de aandacht van hun doelgroep te brengen.