Wat.

Film
Drukwerk
Beursmateriaal

Waar.

Oisterwijk

Legend.

Dames, pas op! Het nieuwe tassenmerk Legend verovert in rap tempo de markt. Stoer en elegant, zo kun je hen het beste omschrijven. En het wordt pas echt gevaarlijk als je de foto’s van hun stijlvolle collectie ziet. Oké, onze schuld…

 

fashion fotografie.

Fashion. We love it. Legend is een snelgroeiend merk dat bij alle grote webwinkels te krijgen is. Ze vroegen ons voor het maken van een mooie brochure. Wij zochten de juiste locaties en gingen met onze vaste fotograaf aan de slag.
 


moodfilm.

Wat film zo fijn maakt, is dat je er heel goed een gevoel en sfeer mee kunt neerzetten en bepalen. Het is dan ook de ideale manier voor merken om mensen op emotioneel niveau te raken en zo een intensere band met de doelgroep op te bouwen. Bovendien is het ook zo dat door de krachtige combinatie van bewegend beeld en geluid, film een zeer hoge attentiewaarde heeft. Het komt bínnen.
 

lookbook.

Het maken van een lookbook is een fantastische klus vanwege de samensmelting van beeld en concept. Bij een lookbook ga je verder dan productfotografie, het gaat om beleving. Om het maken van de emotionele binding met je klant. Met een slim concept dat op de goede manier triggert, maak je het verschil in branding.