Wat.

Rebranding
Bestickering
Website

Waar.

Tilburg

MM Printing.

Wij werken al jaren samen met MM Printing. In de zin van: wij het bureau, zij de drukker. In de regio is MM Printing een bekende naam en ook wij leggen met een gerust hart allerhande drukwerk bij hen neer. Maar, de eigen corporate identity kon wel een opfrisbeurt gebruiken. En daar zijn wij dan weer goed in!

nieuwe uitstraling.

Je ziet het vaak: bedrijven die al jarenlang een vaste huisstijl hebben en daar volledig aan verknocht zijn. Of beter gezegd: aan vastzitten. Want een logo dat iedereen direct herkent, laat je ook niet makkelijk los. Iets wat je zo veel gebracht heeft, wil je niet zomaar vervangen. Dat was precies het probleem waar MM Printing mee kampte. De uitdaging zowel voor hen als voor ons om een nieuwe stap te maken.

corporate identity.

Dat met de tijd meegaan klinkt makkelijk, maar is het niet. Maar het is wel noodzakelijk om geloofwaardig én merkwaardig te zijn (en te blijven). Ons advies aan MM Printing was dan ook om alles eens goed onder de loep te nemen. Dat deden we samen. Alle huisstijl-elementen kwamen voorbij en de eerste ontwerpen van CWORX werden vol enthousiasme ontvangen. Zo zie je maar. Durven en doen!