Wat.

Drukwerk
Website
Webshop
Bestickering

Waar.

Tilburg

Nooteboom Textiles.

Het mooie familiebedrijf Nooteboom Textiles komt uit een wereld waarin online niet vanzelfsprekend is. Denk aan grote stapels papieren orders die handmatig verwerkt moeten worden na een beursdeelname. Zie je het voor je?
CWORX / online / e-commerce = een goede combi, dus kregen we de opdracht.

 papier naar online.

Nooteboom Textiles is een autoriteit in de textielsector. Ze doen het goed, al jaren, op de vaste manier. Maar online bleven ze achter. En juist daar lagen de grote kansen. Dus werd online het nieuwe speerpunt in hun marketingbeleid. CWORX is gespecialiseerd in online en voltooide met succes uiteenlopende ecommerce trajecten. Voor Nooteboom Textiles creëerden we een nieuwe site én webshop.


websites.

We begonnen met de ontwikkeling van een geheel nieuwe site voor Nooteboom Textiles. Vanuit de huisstijl werkten we een fris, nieuw design uit dat aanvoelt als een online magazine. Het mocht allemaal wel wat inspirerender. Met vaste templates die Nooteboom zelf kan vullen, blijft de site dynamisch en van nu. Hierna pakten we de webshop aan met als uitdaging: het koppelen van hun vaste systeem aan een soepel werkende e-commerce omgeving. Well, we did it! 

bestickering.

Nooteboom Textiles vroeg ons nieuwe visuals te ontwerpen voor hun vrachtwagens. Daarbij konden we putten uit alle kleurrijke dessins uit hun eigen collectie. Als kinderen in een snoepwinkel!