Wat

Online uitingen
Drukwerk

Waar

Rotterdam

Pirelli.

Het wereldwijd bekende Pirelli is een belangrijk industrieel bedrijf gevestigd in de Noord-Italiaanse stad Milaan. Als vooraanstaand producent van autobanden bevindt Pirelli zich in een buitengewoon hoog segment. En dat willen ze ook uitstralen, in alles wat ze doen. CWORX helpt hen daarbij. En ja, natuurlijk is het erg cool om met zo’n grote speler samen te werken. Al vijfentwintig jaar!

 

de wereld van Pirelli. 

Door de jaren heen heeft CWORX veel mooie dingen gemaakt in opdracht van Pirelli. Van nieuwe catalogi en drukwerk tot grootse eventpromo’s rondom hun wereldberoemde kalender. CWORX en Pirelli kwamen met elkaar in contact door een gezamenlijke relatie. Zo gaat het soms! Net zoals in het echte leven. Gelukkig maar.

 

 


projecten.

Het mooie van Pirelli is de internationale uitstraling en de allure die het als merk ademt. Onze projecten verlopen altijd vlot, we begrijpen elkaar! Er zit een bepaalde snelheid en kracht in hun communicatie. Voor ons is het de kunst om daar telkens weer een nieuwe vertaalslag van te maken. Pirelli daagt CWORX regelmatig uit om nieuwe manieren en beelden te vinden die mensen inspireren en de kracht van het merk manifesteren.