Wat.

Identity
Website
Drukwerk

Waar.

Oisterwijk

Presly & Sun.

De lancering van een nieuw tassenmerk is natuurlijk een feestje. Het nieuwe merk Presly & Sun schakelde CWORX in voor het neerzetten van een overtuigende introductiecampagne, van scratch af aan.

 

iconische beelden.

Niet te stoer, wel karakteristiek én met een flinke knipoog naar de jaren 50. Hier komt het aan op stijl! Voor de campagne van Presly & Sun kozen we voor classy zwart-wit fotografie en combineerden dat met iconische beelden uit oude films. Passend bij de tassen zelf die onder meer gemaakt zijn van vintage leer. Zo creëerden we een mooie, authentieke sfeer wat het gevoel geeft van meer verleden en meer verhaal. Het laat een indruk achter.

 

website.

Naast het maken van sterk beeldwerk, ontwikkelden we ook de website van Presly & Sun. CWORX heeft verschillende klanten in de fashion. Een heerlijke sector als je het ons vraagt. Natuurlijk is het erg spannend want wie zijn positie tussen alle andere merken wil veroveren, moet met flink geschut komen. Maar het is vooral een sector waarin je als merk je eigen schoonheid en magie kunt laten zien. Want dat werkt, als je het maar goed doet!