Wat

Branding
Verpakkingen
Beeldbewerking

Waar

Nistelrode

SB.

De missie van SB? Er altijd zijn. Always there. Met hun producten, maar meer nog met hun service. Want dat is waarmee ze het verschil maken in de branche.


Neem mee. Pak uit. Zet aan!

De propositie van SB Electronics is 100% op service gericht. Het stukje mens in de campagne was dus essentieel. In de producten conceptfotografie ondersteunen mens en product elkaar. Letterlijk. Hierbij lieten we functionaliteit en minimalisme elegant in elkaar overvloeien, geïnspireerd door de Scandinavische stijl.

Geen dag zonder... always there!

Deze clean look trokken we door in de ontwerpen van het nieuwe verpakkingsmateriaal voor de consumentenmarkt. Met ook hier weer de menselijke touch, maar dan in copy. Een kleine sprankeling voor een instant gevoel van betrokkenheid. Mooi merk.


 

 

SB Electronics biedt elektronica voor consumenten, overheidsinstellingen en B2B. Hun aanbod omvat huishoudelijke producten, beeld en geluid, wassen en drogen en keukenapparatuur.  Bijzonder is de productlijn van transparant kunststof die onder meer wordt ingezet binnen penitentiaire inrichtingen.

In hun zoektocht naar een goed full-service bureau kwam SB Electronics bij CWORX terecht. Voor de strategie, het design en de uitrol van dit nieuwe merkconcept zochten ze een creatieve kartrekker. Hoef je bij ons geen twee keer te zeggen. Aan de slag!