Wat.

Film
Website
Drukwerk

Waar.

Tilburg

Teleperformance.

Gezocht: call agents! In verschillende steden door heel Nederland. Voor Teleperformance bedacht CWORX een creatief concept en veranderde daarmee voorgoed het beeld van de call agent. James Bond kan wel inpakken.

film.

Teleperformance wilde het groots aanpakken, de werving van nieuwe call agents voor hun bureaus in heel Nederland. Wij vinden: voor een groots effect, moet je met groots materiaal komen. Vooral de bioscoop vervulde een belangrijke rol in de middelenmix. Film, een belangrijke agent… Zie daar, een James Bond gerelateerd concept was geboren! We werkten de campagne uit in film, fotografie en online voor bioscopen, billboards en toiletreclames. Ondersteunt door social media en online. En het effect? Groots! 

landingspagina.

Alle middelen die voor de wervingscampagnes werden ingezet, verwezen naar een specifieke landingspagina. Wij maakten het ontwerp voor deze pagina, geheel in stijl met de film. Ondanks de ondersteunende functie, vormde deze pagina een essentieel onderdeel van de campagne. Hier meldden de nieuwe agents zich aan. Na de goede respons, kijken we terug op een succesvolle campagne en bovenal een heel tof project.