Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat

Identity
Website
Drukwerk
Catalogi
Beursmateriaal

Waar

Rijen

Tricorp.

Tricorp maakt werkkleding voor professionals. Zij onderscheiden zich door kleding te maken die voldoet aan de individuele eisen van de drager. Met representatieve, functionele werkkleding geven zij professionals een eigen identiteit.

catalogus.

Voor een bedrijf in kleding is een catalogus onmisbaar.
Tricorp heeft een unieke stijl en onderscheidt zich door keer op keer te kiezen voor iconische beelden. Zo staken we De Nachtwacht van Rembrandt letterlijk in een nieuw jasje, in een unieke corporate shoot. Ook verzorgen wij de productfotografie en modellenshoots.
Mooi werk!

 

tricorp_logo.png

Keihard werken levert de mooiste dingen op.

De klik die wij met Tricorp hebben is geweldig. Het voelt als een warm bad. Een mooie club mensen waar je keihard voor aan de slag moet, soms op de gekste momenten, maar van wie je altijd enorm veel voldoening en waardering terugkrijgt. C•WORX werkt met Tricorp samen als een partner en werkelijk alle facetten van het reclamevak komen voorbij.
Van strategie tot realisatie.

premium krant.

Waar Tricorp goed in is, is dat ze heel conceptueel te werk gaan. Voor het Premium label bedachten wij een passende vorm, een casual krant die vertrouwd voelt en waar de producten op een natuurlijke manier in naar voren komen.