Wat

Identity
Website
Drukwerk
Catalogi
Beursmateriaal

Waar

Rijen

Tricorp.

Alles voor dat onoverwinnelijke gevoel. Alles voor het team. Vanuit deze filosofie bestormt, verovert en bestendigt Tricorp met succes zijn positie in de markt.


LOOK LIKE A TEAM, WORK LIKE A TEAM!


Tricorp is relatief gezien een jonge hond in de wereld van werk- en veiligheidskleding. Hun uitdagende manier van doen valt absoluut op.
De winnaarsmentaliteit van Tricorp en hun passie voor het creëren van een krachtig teamgevoel vormden de aanjagers van de rebranding van het merk. CWORX rolde een explosief merkconcept uit met een nieuwe huisstijl, indrukwekkende fotografie en designs voor de online en offline middelen. CWORX visualiseerde de belofte van Tricorp: LOOK LIKE A TEAM. WORK LIKE A TEAM. Dit is hoe je met moderne werk- en veiligheidskleding ijzersterke teams creëert.
 

De catalogus.

Voor een bedrijf in kleding is een catalogus onmisbaar. Tricorp heeft een unieke stijl en onderscheidt zich door keer op keer te kiezen voor iconische beelden. Zo staken we De Nachtwacht van Rembrandt letterlijk in een nieuw jasje, in een unieke corporate  shoot. Ook verzorgen wij de productfotografie en modellenshoots. Mooi werk!