Magazines


gemiddelde leesduur van 25 minuten.

Denk je erover om een eigen (relatie)magazine te lanceren? Slim! Goede reportages, schitterend beeldwerk en treffende rubrieken brengen jouw verhaal als geen ander over. Het mooie van een magazine is dat het niet aanvoelt als reclame, maar wél een heel groot publiek bereikt. Door te kiezen voor waardevolle content voeg je echt iets toe. Die investering betaalt zich ruimschoots terug doordat je lezers oprecht geïnteresseerd in je zijn. Uit onderzoek blijkt zelfs dat relatiemagazines een gemiddelde leesduur van 25 minuten hebben. Tussen de regels door laat je jouw persoonlijkheid zien waarmee je de emotionele binding met jouw merk stimuleert.

blaadje maken. 

Met ruim twaalf jaar ervaring in de bladenwereld (AvantGarde, Marie Claire en Esquire) weten wij hoe je een magazine maakt. Er komt best veel bij kijken: concept, typografie, vormgeving. De keuze voor het juiste kleurenpalet in combinatie met de goede papiersoort, maar ook het maken van profielen en style sheets voor digitale versies die lekker wegbladeren op tablets. En misschien wel het belangrijkste: het creëren van klinkende content en een toonaangevend bladritme.

jouw eigen magazine. 

Ga jij voor een glanzende glossy met pakkende artikelen, een top notch boekwerk vol diepte interviews en sterke verhalen of een waanzinnig bewaarexemplaar dat iedere leestafel in één klap van meer allure voorziet?
C•WORX maakt het.