Webshops


rinkelende kassa’s. 24/7.

Laten we er geen doekjes om winden, het succes van je webshop valt of staat met intuïtief design en een perfect werkende back-end. Oké. Nu even in Jip en Janneke taal: een goede webshop heeft knoppen die klikken, hebberigmakend beeldmateriaal maar vooral: een bestelproces zonder al te veel gedoe. Want daar heeft niemand zin in. Jij ook niet.

webshop met wow-effect.

Een slecht werkende webshop is een ware conversie killer. Inderdaad, je klanten rekenen razendsnel met je af. En niet aan de kassa. Wat de webshopper wil, is zekerheid en gemak. Speel daar slim op in door hem in vervoering te brengen met professioneel beeldmateriaal (foto en video), goede filterfuncties en reviews van klanten die eerder bij je bestelde. Een live-chatfunctie zorgt dat je persoonlijk advies kunt geven waardoor de shopper een instant vertrouwd gevoel bij je krijgt. En daar gaat het om!

#ecommerce.

Met een succesvolle e-commerce omgeving lig je een flinke sprong voor op je concurrentie. Bovendien creëert een goede webshop ontzettend veel marketingkansen. Denk bijvoorbeeld aan cross- en up-selling concepten, loyaliteitsprogramma’s en gepersonifieerde e-mailmarketing. C•WORX ontwikkelt webwinkels die scoren.